Zorgnanny gezocht

Nanny opvang aan huis zoekt voor een gezin in Roosendaal een betrouwbare zorgnanny voor 2 dagen per week (dinsdag en vrijdag of donderdag en vrijdag). Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen (8,7 en 3 jaar oud) . Het jongetje van 3 jaar oud heeft een beperking.

De nanny die dit gezin zoekt is bij voorkeur een persoon met ervaring in de zorg of ervaring met het verzorgen van een kind met een beperking. Het is belangrijk dat je durft te handelen, consequent, betrouwbaar en gestructureerd bent. Naast de zorg voor de kinderen is het ook fijn dat de je als nanny een wasje vouwt, de vaatwasser leeghaalt en bijvoorbeeld de stofzuiger pakt als er kruimels op de grond liggen. Ouders treffen bij thuiskomst graag een opgeruimd huis aan. Het gezin woont in een ruime woning in centrum van Roosendaal.

Ben jij de nanny voor dit gezin?

Het is belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer (i.v.m. vervoer kinderrolstoel). Dan ben jij wellicht de kandidaat voor dit gezin!

Reageer dan snel en stuur je cv en korte motivatiebrief. Dit gezin biedt je een overeenkomst via de regeling dienstverlening aan huis.